Training - Transformatiejaar

Vind en leef je hogere Levensmissie ,Visie en Passies Transformatiejaar - Training

magnolia academie en missieIn deze cursus treden we in contact met onze dromen en passies en ontdekken we aan de hand van (schrijf) opdrachten - die je ook gedeeltelijk thuis doet - en meditaties visualisaties - antwoord op de vraag wat onze persoonlijke missie in het leven is en gaan we deze missie omzetten in een visie en daadwerkelijk vorm geven. Onze persoonlijke missie kan veranderen naarmate we groeien en ons ontwikkelen.

Onze dromen zijn vaak een leidraad en wijzen ons de weg naar deze missie en ons ware potentieel en helpen ons uiteindelijk om onszelf volledig te verwezenlijken. Deze cursus helpt ook om oude negatieve gedachten en patronen om te zetten in nieuwe en ondersteunende manieren om met jezelf om te gaan en keuzes te maken en je dromen te realiseren.

Je krijgt de kans om je leven blijvend te transformeren en vol passie en levenslust voort te zetten.

Dit proces ondergaan in cursus- en groepsverband verspreid over een langere periode helpt je -mits je er ook voor inzet - gegarandeerd om je positieve transformatie werkelijkheid te laten worden.

zie ook: The artists Way: en resultaten en missie,visie passies

We gebruiken de belangrijkste principes en opdrachten en gedachtegoed uit o.a.: de bestseller The Artists Way van Julia Cameron, die van Darel Rutherford ; Gedachten worden Dingen - een spirituele weg naar persoonlijke kracht en financile rijkdom -.En van T.Harv Eker o.a : Het miljonairsbrein ontrafelt. En ook zij zijn weer genspireerd door het gedachtegoed van anderen

data: zie agenda