Vind en leef je hogere levensmissie, Visie en Passies

Een spirituele weg naar Zelfverwezenlijking op alle gebieden van het leven.

magnolia academie en missieWe zijn allemaal scheppers van ons eigen leven; krachtige, goddelijke creatieve wezens hier op aarde om onze ware aard te verwezenlijken.

Een scheppingsproces is het ontvangen van ideen en die uit werken. Door te scheppen creren - op wat voor manier dan ook , niet alleen via de kunsten , krijgen we het gevoel pas echt te leven.

Onze Hogere Essentie , Zelf, of hoe je het ook noemt, wil dat wij ons gelukkig, vreugdevol, vrij, rijk en krachtig voelen op alle gebieden van ons leven en onze doelen - missie ontdekken en gestalte (visie) geven en realiseren. Onze passies , verlangens en dromen geven ons vaak de richting aan om dit te verwezenlijken. Door onze essentie en onze missie te leven, leveren we allen onze eigen unieke bijdrage in deze wereld en voelen we ons pas echt gelukkig. Vaak benutten we maar een fractie van ons potentieel en worden we nog tegengehouden door oude negatieve gedachten en patronen. Door je missie en passies duidelijk te krijgen en te volgen kom je in je innerlijke kracht en word je als vanzelf geleid om die stralende, energieke en creatieve mens te worden die je in wezen bent..

Deze trainingen zijn voor mensen die:

- meer betekenis aan hun leven en werk willen geven.
- hun missie duidelijk willen krijgen en realiseren
- weten wat ze willen maar tegengehouden worden door oude patronen , gedachten en blokkades
- uit een burn - out komen of inzitten
- vastlopen als kunstenaar of graag kunstenaar zouden willen zijn en worden.
- creatiever willen leven
- hun passies en doel leven en ook nog financile vrijheid willen verwerven.
- coach zijn en meer richting zoeken.
- een midlife crisis doormaken
- willen weten wat ze met hun leven aanmoeten
- willen of moeten re-integreren of veranderen van werk
- jong zijn en geen passie of richting voelen.
- alles al hebben maar geen bevrediging vinden in hun leven kortom voor iedereen die op een gelukkige en rijkere manier wil leven

Er zijn twee mogelijkheden om deze training te volgen.

Een intensief weekend of twee dagen waarin je jouw persoonlijke missie, doel , passies en visie duidelijk krijgt. En of een cursus van 16 x waarin je langer de tijd hebt om in een veilige groep achter je missie ,visie, passies en wat je werkelijk wilt in het leven te komen en hoe je dit gestalte gaat geven en realiseren in je leven en werk. Ook kan deze training ingezet worden in bedrijven en instellingen zie: training bedrijven

Dit transformatieproces zal je in ieder geval helpen de persoon te worden die je in wezen al bent.