Workshop Zingend De Zomer In

piano: Rodolphe Sern (Rodolfo Ravissant )
foto website zingend de zomer in
Dit is een intensieve workshop van vijf dagdelen waarin je uitgebreid met zang bezig kunt zijn.

Vier dagdelen in de ochtend besteden we aan het zingen en het laatste dagdeel, vrijdagmiddag is de uitvoering.

- Ontdek de kracht van je authentieke volle stem en leer die in deze week volledig te gebruiken bij het zingen en spreken.
- Makkelijk leren zingen o.a. via een fantastische, natuurlijke zangtechniek. Je leert je authentieke stem ontdekken en deze net

als de ademhaling op een natuurlijke manier gebruiken.

- Via speelse oefeningen leer je jouw innerlijke kracht kennen en die te verbinden met het zingen en spreken.

Heb je altijd al eens goede aan jouw wensen aangepaste zangles willen hebben? Intensiever met zang bezig willen zijn? Je stem optimaal benutten en ontdekken hoe je deze echt vrij en voluit kan laten klinken tijdens het spreken en zingen? Heb je ook wel eens voor anderen willen zingen maar durfde je dat nog niet? Zing je al, maar ervaar je belemmeringen bij het zingen en wil je het graag beter doen?

In deze workshop gaan we samen en individueel zingen. We gaan in groepsverband simpele liedjes zingen waarbij je al individuele aandacht krijgt en daarna ook individueel liederen zingen die je zelf graag zou willen zingen Dit kan van alles zijn : licht en of klassiek repertoire. In het begin doen we o.a. een klank- en geleide meditatie om je stem en jezelf vrij te maken.

Het accent zal echter op het zingen liggen aangezien we ook een afsluitende uitvoering hebben voor wie dat wil en waar we ook naar toe werken op het eind samen met een pianist. (niet verplicht).

Iedereen die graag wil zingen is welkom.

Ervaring en noten lezen is niet nodig.
De workshop wordt als zeer veilig ervaren.

datum zie: agenda