Zingen vanuit je Essentie

(Her) ontdek je natuurlijke stem

foto website nebensonnen zingen vanuit je bronZingen en spreken is (meestal) een natuurlijke aangeboren gave.

Zang is bij uitstek het instrument van de ziel.
Iedereen kan zingen alleen zijn we daar niet allemaal mee vertrouwd, hebben het afgeleerd, niet ontwikkeld of zijn geblokkeerd geraakt.
In deze unieke zangcursus leer je niet alleen goed zingen en spreken, maar krijg je ook de gelegenheid door mooie oefeningen, je te bevrijden en te helen van beperkingen en blokkades, die het vrijuit spreken en zingen kunnen belemmeren.

We doen dit aan de hand van klankmeditaties op o.a. - kleur, beeld; hologrammen gebaseerd op heilige geometrie. mandalas en de chakras e.a. - gevolgd door geleide visualisaties.
Je kan onder je blokkades of direct je Bron ontdekken die heel is en onveranderlijk. Je krijgt de belangrijkste basistechnieken van het zingen aangereikt waardoor je beter leert spreken en zingen. Je ervaart weer je authentieke stem die je ook leert te gebruiken bij het spreken.

Je zal door simpele oefeningen de jouw vaak onbekende innerlijke kracht ontdekken en deze verbinden met je hart het zingen en spreken.
Het kunnen zingen vanuit het hart ontdaan van allerlei beperkingen is een pure vreugde. In de cursus wordt groepsgewijs en individueel gewerkt.
Je krijgt de gelegenheid om ook te zingen wat jij zelf uitzoekt.
Iiedereen durft dit vroeger of later in de cursus. (niet verplicht)

De cursus wordt als zeer veilig ervaren en is voor iedereen die wil leren zingen, zijn of haar zang- en of spreekstem wil verbeteren of al langer zingt maar nog beperkingen ondervindt.

Je hoeft niet te kunnen zingen, noten te kunnen lezen of gezongen te hebben om deel te nemen.
Door te zingen spreek je een kant van jezelf aan die je normaal niet gebruikt, hierdoor leer je meer ruimte in te nemen wat je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Deze cursus heet nu Zingen, Spreken en Helen. Voor data zie : agenda

De cursus heet nu Zingen, Spreken en Helen voor data en prijzen zie :Agenda