Zangmasterclass

piano: Rodolphe Sern (Rodolfo Ravissant ) tek2rodolf

Dit is een speciale masterclass voor amateurs en semiprofessionele zangers.

Speciaal omdat je niet goed hoeft te kunnen zingen om aan deze masterclass mee te doen. Je krijgt de kans om je in een veilige setting regelmatig, eens in de drie weken ongeveer, met een klein groepje (max. zes personen) te ontwikkelen in de zang en het zingen voor elkaar.

Elke drie maanden is er een uitvoering voor zelf meegebracht publiek. We werken daar ook naar toe. De klas is zeer laagdrempelig. Iedereen is welkom. Je hebt wel aanleg nodig voor maat en ritme vanwege het zingen onder begeleiding van een pianist. Je kan zowel klassiek zingen als ook lichte muziek , pop, jazz, Nederlandstalig, Frans etc. Je zingt individueel en brengt ook zelf je muziek mee. Samen kun je ook thuis met anderen duetten in studeren als je dat wilt. We beginnen de klas met bewegen en inzingen. Hierna krijgt ieder een half uur les. Je medecursisten kijken en luisteren op dat moment mee en leren ook van de aanwijzingen. Iedereen komt aan de beurt.

De klas staat open voor mensen die een keer willen komen kijken of het iets voor ze is. Indien er ruimte en tijd is kan je een proefles volgen. Graag een berichtje van te voren. (Instrumentalisten die eens vanuit een andere invalshoek naar zichzelf willen laten kijken zijn ook welkom).

data en prijs: zie Agenda