Individuele zang – en stemvorming

 

website achtergrond roosIndividuele zang – en stemvorminglessen en coaching.

Je kan ook met zijn tweeën zangles volgen of in groepjes.Zie ook de cursussen en, de zangklas (masterclass) voor amateurs en semiprofessionele zangers.

De eerste keer wordt er kennisgemaakt en gekeken wat je graag zou willen en daarna gezongen.Je kan bij mij terecht voor zowel lichte muziek: pop, jazz, musical etc.als klassieke zang. Zelf ben ik gespecialiseerd in het lied.(Schubert en Brahms bijvoorbeeld) en heb vroeger, pop, jazz en rock en blues gezongen.

Natuurlijk kan je eerst een proefles volgen.

De lessen buiten het kennismaken en praten om duren meestal een uur, Soms indien gewenst, drie kwartier. De lessen zijn aangepast aan je wensen. We beginnen vaak met zangoefeningen maar dit hoeft niet standaard.We werken aan liederen die je zelf graag zou willen zingen. Ik kan ook liederen aandragen als je dat wilt om je stem en zang te helpen ontwikkelen.Je kan ook een keer komen voor een stemtest of advies om eens vanuit een andere professionele invalshoek naar je stem te laten luisteren en adviezen te krijgen. We kunnen ook samen werken naar een auditie voor een koor, talentenprogramma of toelating voor een conservatorium.Als je alleen aan je spreekstem wilt werken ben je ook van harte welkom. Goed spreken is de basis voor goed zingen. Spreken is je visitekaartje en bepald ook in hoge mate je gevoel van zekerheid bij de communicatie met anderen.


Bjdrage: €40,- per uur.
Acties: zie agenda
 

Proefles:€35,-

Indien u kan declareren komt er 21% btw bij.
We organisren geregeld, voor wie dit wil, gezamenlijk of individueel een les samen met een pianist!

adres: Amsterdam Oud – West Bilderdijkpark 5 hs .

Je kan bellen of mailen voor een afspraak. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .


Privé zangles en of stem- spreek oaching is een manier om je stem en persoonlijkheid te ontwikkelen.Als je droomt om (beter) te kunnen zingen en of spreken is het zeker de moeite waard om dit te ontwikkelen.
Soms weet je gewoon zeker dat je graag zangles wilt. Je wilt graag beter, hoger of lager, met meer volume of juist zachter leren zingen. Door zangles krijg je meer zelfvertrouwen en het helpt ook in je communicatie met anderen.

Het kan zijn datje graag in een koor zou willen zingen of al in een koor zingt en bijvoorbeeld auditie moet doen of last hebt van je stem bij het zingen.Ook al zing je in een koor is het belangrijk om te weten hoe je het beste kan zingen. Het is heerlijk om je stem te ontwikkelen en te merken dat het allemaal nog veel makkelijker, prettiger en beter kan.Bij alleen zingen maak je nog directer contact met je wezen. In een koor houd je je vaak nog in.Iedereen kan zingen en "beter", met meer gemak , leren zingen! Ook als je denkt vals te zingen is het goed om zangles te volgen. Vaak ligt hier een verkeerde manier van zingen aan ten grondslag.

Zangles helpt je als het goed is je echte stem te ontdekken en te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Kijk voor meer informatie over zang en de stem op de website bij de zang en stem en de verschillende cursussen in de agenda .Ook onder de algemene informatie.